Klik Untuk Mengetahui Lebih Lanjut

Monday, 1 October 2012

Aku Melepaskan Jawatan Itu





Akhirnya aku terpaksa melepaskan jawatan aku sebagai cikgu...huhu..Sebabnya?

Sebabnya alahan aku agak teruk..Hari-hari sebelum pergi PASTI mesti mengadu dekat En.Hubby..Tak larat..Muntah-muntah dan sewaktu dengannya...

Dengan budak-budak yang teramat nakal..Akhirnya cikgu Khairunnisak advice kat aku suruh berehat..And then aku pun setuju setelah berbincang dengan En.Hubby...

Bukan apa..Dia kata pentingkan kandungan dulu..Lagipun budak-budak nak periksa bulan ni..Betul tuh..Dengan keadaan aku yang tak berapa nak larat..Kesian kat diorang kalau cikgu asyik takde je..
 
Takpelah..mungkin rezeki aku ada untuk lain kali..Insya Allah..

Sekarang aku dekat rumah emak aku..Berehat-rehat di sini..Ambik angin Ipoh...So far Alhamdulillah takdelah teruk sangat keadaan aku...

Walauun badan di sini..Namun hati aku tetap merindui En.Hubby..Kesian dia kena tinggal sorang2..Nak buat macam manakan..En.Hubby susah nak dapat cuti...

4 comments:

Izan@is said...

tahniah elis =)

RiEsA said...

hik2..mekasih ye izan..

Asiah AM said...

Xpe...nti ada rezeki laen tok bby....rht dlu btol2...heee

RiEsA said...

Asiah AM -->Insya Allah..betul tu..mintak2 ada rezeki lainlah untuk baby..^^,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...