Klik Untuk Mengetahui Lebih Lanjut

Monday, 18 March 2013

Selamat Pagi

Pagi yang indah...Masih lagi diberi peluang untuk bernafas... Semalam aku susah untuk melelapkan mata. Suddenly terasa sakit perut.

Tapi,aku paksa jugak untuk tidur sebab tak nak layan kesakitan tu. Sebelum tidur sempat jugak aku search teknik2 bersalin kat Google. Yang nampak mudah adalah dengan cara hypthnobirthing.

Melalui kaedah ni kena think positive about our childbirth, teknik pernafasan yang betul dan bersalin mengikut naluri ibu. Dikatakan dengan menggunakan kaedah ni,memudahkan proses bersalin,kurang kesakitan dan tanpa induce apa2 ubat.

Hrmm,kena praktis ni. Tapi aku kena buat banyak research lagi tentang teknik hypthnobirthing....

Oklah,semoga hari ini lebih baik dari semalam..

Sent from @Samsung Mobile

1 comment:

AyueJean AJ said...

happy monday.... =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...