Klik Untuk Mengetahui Lebih Lanjut

Saturday, 26 May 2012

Sudah Siap Projek PertamaKu...




Sejak bergelar housewife sepenuh masa ni...Aku mengisi masa aku dengan aktiviti yang aku suka....
Mengait!Hihi...Aku mengait siap2 sebab bila dah dapat kerja nanti entah bilalah akan aku sentuh balik benang kait kan? 

Nak tengok hasilnya? Korang jangan gelakkan tau...



Design ini untuk tahap beginner macam aku...Al-maklumlah baru belajar nak buat...Yang mana dah expert tu...mesti lagi cantik design dan pattern yang diorang buat....But, bila dah try..Mulalah tak sabar nak buat yang lain....Yang ni aku kait untuk lapik spekaer En.Hubby...Baru siap satu..yang lagi satu, masih dalam proses...huhu...

Ermm...apa pendapat korang? Ok ke tak?Hihi

5 Rejab 1433H

4 comments:

Tinta Lana said...

Salam. riesa! cantik apa. utk seorg beginner..ehe,rasa nak blaja jugak bila tgk riesa bt,wehehe. riesa blaja kat mana?

RiEsA said...

Tinta Lana --> Mula2 belajar dgn mak..then upgrade kan ilmu dekat sini http://www.aheys.com/..happy crochet!

fiqas said...

cantik dah tu... nnt lepas ni dah boleh buat design macam2...

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum, kepada tuan empunya blog, jom exchange Bloglist dengan Blog saya (^_^) kalau berminat komen kat sana tau.

http://www.farizreza.com/p/bloglist-fariz-reza.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...