Klik Untuk Mengetahui Lebih Lanjut

Saturday, 14 July 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....





Oh..Cantikkan banner kat atas tuh...

Sudah sedia maklum..Bila ada banner..Maka adalah segmen..hihi

So terbaru aku join segmen dari blog Ayu...

Untuk makluman Ayu...Saya Blogger dari Perak!

Kawan yang saya nak tag adalah....Nieza!

Ok..pada siapa yang nak join..klik banner tu ye..Senang je nak join segmen nih...

25 comments:

are_lin@yu said...

oo perak ya..ayu dari selangor..hehe..tq tau join segmen ayu..t ayu list kan ya ;-)

RiEsA said...

hehe...negeri jiran tuh...^^,

Natasha said...

http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
snggah n follow dr selangor :)

nabila azmi said...

hi..follow org perk ni la=)=)

CINTA UNTUK KITA said...

hai..dtg sini nk knl..:)

are_lin@yu said...

Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

Michelle Hopell said...

hye awak .. org sarawak singgah sini dari segmen sama. follow awak kat sini .. jom ke blog sy. hihi :)
slm perkenalan~

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

iena_gie said...

salam..dari segmen sama.. follow sini.. jemput ke blog saya pula =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Deary Ainn said...

Salam perkenalan~~^_^
kte dri segmen yg sme..
dri sarawak..:)
bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

haz said...

salam perkenalan ^^ follow sni =)

http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Nyue said...

nyue singgah & follow sini :)

http://nyueyien.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

salam blogwalking

TiranaAduka said...

Dari segmen yang sama...
TiranaAduka Blogger dari Selangor....
good LUCK....
semoga berjaya..

salam kenal
dari
TiranaAduka


http://aku-saya-alam.blogspot.com/2012/03/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

~Sweet Honesty~ said...

hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

QasehnyaRania said...

dari jb tp blogger dr kedah :)
salam kenal

shedameor said...

sheda pon join jugak :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

salam perkenalan !

taqiee din said...

Salam perkenalan...:)
dtg Dari Segmen yg sama...:)
Sy dr Sarawak...salam kenal..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

Cik Nur said...

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Lieya Zalia said...

salam . singgh + follow sini :)

http://ceritalieya.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Momo said...

salam kenal:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

SuparMan SuaRez said...

Salam Ramadhan Al Mubarak..
Datang Dari Segmen Yg Sama.Blogger Dari SABAH,Salam Kenal Errkk.. Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak K..^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Ct Noraishah said...

Hai, selamat bersegmen..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Ct Noraishah said...

Hai, selamat bersegmen..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

wan nurul hezrina said...

blogger melaka datang melawat..salam kenal=)dan salam ramadhan

http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...